Vegetarian Aktiv cu salata calda de sfecla rosie

Sarbatorile sunt dupa cotitura, miroase a iarna si primii fulgi de zapada au dansat deja,  gratiosi, spre pamantul imbracat in mantia lui ruginie. Postul Craciunului sta sa inceapa , perioada pe care multi dintre noi o percepem ca fiind aproape 100% , o perioada cu meniuri exclusiv vegetariene. Cu toate acestea sunt foarte multe persoane care adopta cu usurinta acest stil de viata, persoane pentru care mancarurile vegetariene sau "de post" nu reprezinta o renuntare la sanatate, prin ingerarea a doar catorva nutrienti ,ci reprezinta un mod de viata mai sanatos completat cu diferite suplimente si vitamine.
http://www.vegetarian-aktiv.ro/sanatate/sanatate#top

Ei bine , eu vreau sa va propun o salata calda de sfecla rosie ,(pe care fiul meu o percepe ca pe un desert :D) si Doppelherz® aktiv Pentru Vegetarieni, un supliment alimentar care îi dă organismului vitaminele şi mineralele de care are nevoie, astfel veti trece cu succes peste perioada postului fara sa va privati organismul de nimic. Chiar si un singur comprimat pe zi poate contribui la compensarea necesarului de vitamine, minerale si oligoelemente esentiale.
Reteta e foarte simpla:
1 sfecla rosie ( aprox.400 g)
1 ceapa mica
1 lingura ulei de masline
2 catei de usturoi
sare si piper dupa gust
Sfecla se fierbe in apa cu putina sare , intocmai ca pentru borsul de sfecla rosie. Ceapa se toaca si se caleste foarte putin in uleiul de masline (indicat sa se puna impreuna cu o lingura de apa). Peste ceapa se adauga sfecla rosie fiarta , data prin razatoarea mare. Apoi innabusim 5-10 minute. La sfarsit se adauga usturoiul taiat felii subtiri si se asezoneaza cu sare si piper.
Iese foarte dulce si se poate servi si calda si rece.
Cu acest articol m-am alaturat campaniei Fii Activ cu Doppelherz® aktiv Pentru Vegetarieni , iar daca stii o reteta pentru vegetarieni, te invit si pe tine sa te alaturi. Pe site la sectiunea concurs poti incarca reteta ta delicioasa.

Comentarii