luni, 16 iunie 2014

Briose cu visine si budinca de vanilie

Ingrediente pentru 12 briose
 200 g visine fara samburi
 200  g budinca de vanilie gata preparata
 175 g unt
 175 g zahăr
 300 g făină alba bl 00
 1 praf de copt
 3 ouă
 75 ml lapte
 2 zahar vanilat

Se freaca bine untul cu zaharul si vanilia, adaugam apoi, faina cernuta impreuna cu un praf de sare si praful de copt.
Ouale se amesteca impreuna cu laptele si se toarna peste compozitia cu unt.
Se mixeaza bine 4-5 minute pana cand compozitia obtinuta este omogena si fina.
Se toarna cate o lingura in formele pentru briose apoi se repartizeaza budinca rece si visinele . Deasupra se repartizeaza restul de compozitie.
Se coc in cuptorul preincalzit la 180 grade timp de 35-40 minute.
Reci se pudreaza cu zahar.



Trimiteți un comentariu