Curatenie la domiciliu

Se apropie sarbatorile de iarna, zapada ... veselie... colinde ... mese cu prietenii si cei dragi....
Bine, stiu, sarbatorile sunt superbe cu multe cadouri si zambetele celor mai dragi fiinte, dar intre o vizita si alta cu toata oboseala ... "de care dispui " trebuie sa faci curatenie pentru urmatorul val de colindatori.
Ei draga prietena , daca locuiesti in Ilfov sau Bucuresti  am sa-ti dezvalui un secret care iti va lasa casa "luna". Firma de curatenie Clean&Happy iti curata casa, biroul sau localul, fara sa piarda din vedere nici cel mai mic detaliu. Indiferent daca e vorba de o ocazie speciala sau rutina, firma de curatenie Clean&Happy ofera profesionalism,  economie, siguranta, flexibilitate.
Deci doamnelor , pentru Curatenie la Domiciliu apelati cu incredere la echipa tanara si dinamica, pregatita sa iti ofere servicii de curatenie profesionale utilizand cele mai performante echipamente si produse de pe piata. 
Bucurati-va de timp petrecut cu cei dragi, bucurati-va de micile placeri ale vietii... plimbari in parc , o cina la restaurant, un film la cinema... iar la intoarcere veti gasi casa Clean&Happy .


Clean&Happy iti propune servicii profesionale de curatenie in Bucuresti si Ilfov, adaptate nevoilor tale, pentru orice tip de locatie sau imobil: apartamente, case si vile, birouri, clinici private, magazine, scoli, sedii comerciale, sedii industriale, sali de evenimente, depozite...etc. la preturi fara concurenta si folosind produse de ultima generatie.
Pe langa curatene mai puteti angaja tanara echipa sa curete covoarele, canapelele si mochetele d-voastra sau spalarea tapiteriei auto.
In plus pe site ve-ti gasii oferte speciale si reduceri .
Doamnelor nu pierdeti timpul atat de pretios, lasati-i pe profesionisti sa redea casei  curatenia si stralucirea.

Comentarii