O zi la filmari

     Orice persoana trebuie sa evolueze. Sa aiba vise pe care sa le realizeze, sa-si fixeze teluri inalte  pe care sa le escaladeze. Oricine trebuie sa tinda spre un "a fi mai bun".
     Dupa ani in care pasiunea a transformat cele mai simple farfurii in mici placeri culinare, "dragostea mea pentru bucatarie" a primit lauri... si anume o intalnire cu Toni Delaco. Nu stiti cine este Toni  ? Hmm, probabil este singura persoana din lume, care stie totul dar, absolut totul despre branza... despre toate tipurile de banza. Despre cel mai mare Fan Branza si pasiunea lui o sa va vorbesc intr-un post viitor. Acum vreau sa va povestesc despre acea zi minunata si despre ajutorul meu secret, care m-a facut sa ma simt extraordinar de bine in pielea mea  tot timpul.
     Va dati seama ca emotiile au fost maxime. Urma sa il cunosc pe Toni  iar , impreuna cu el si alte trei bloggerite, aveam sa gatim in casa Bucatarasilor, sub lumina reflectoarelor. Pentru ca totul sa fie perfect, trebuia sa ma simt sigura pe mine. Prezenta mea trebuia sa fie impecabila in ziua filmarilor, zi torida de vara, in care caldura si emotiile ar fi putut strica tot. Si pentru ca nu vroiam sa se intample asta am apelat la noul deodorant Rexona.
      Astfel ca dimineata devreme, asa cam pe la 4, dupa un dus rapid, m-am invaluit in parfumul fresh si discret si pe la 5, pe cand soarele arunca ocheade spre pamantul bucovinean, am pornit spre Bucuresti. Drumul  a fost lung, 7 ore in leganatul trenului, iar fiecare metru de sina ma ducea mai aproape de visul meu.
     In capitala, caldura mare monser , 30 de grade ... la umbra. Dar eu aveam o stare euforica si ma simteam de parca abia as fi iesit de sub dus. Desigur asta se datora si  noului meu deodorant Rexona ,primul antiperspirant din lume care contine microcapsule activate de miscare si care iti asigura protectie eficienta si senzatie de prospetime pe parcursul intregii zile. In drum spre locatia unde asteptau camerele de filmat am vizitat Muzeul Militar, am admirat pasajul Basarab si am intra in cateva magazine. Nici macar o clipa nu m-am simtit inconfortabil , ridicand bratele si fotografiind tot ce imi atragea atentia... si asta la peste 30 de grade.
     Am cunoscut oameni fantastici, alte bloggerite superbe si bineinteles pe marele Toni. Zambetul meu nu a fost umbrit nici o clipa. Stiam ca fiecare miscare va activa microcapsulele cu parfum  si ca  Rexona, cu tehnologia unica MotionSense, ma va ajuta sa fac fata provocarilor intregii zile.
     A fost o zi fabuloasa, ziua in care am facut din visul meu , realitate, iar Rexona a fost cartea mea de vizita parfumata. Am fost in continua miscare ore la rand dar, Rexona m-a ajutat. Am ras, am gatit si am filmat ore in sir. Atunci am scris cu litere de aur o amintire extraordinara pe filele vietii mele, iar Rexona m-a sprijinit intru totul.



Comentarii