Scoala de dans , visuri pe aripi de vals

     Iată-ne din nou în septembrie. Noi începuturi, noi speranţe, noi orizonturi de cucerit. Străzile, parcurile , locurile de joacă, par a înflori, vibrând de veselie şi culoare. Micii ştrengari s-au întors de pe meleagurile vacanţei cu o poftă sănătoasă de mişcare şi distracţie.
     Dar până la primii fulgi nu mai este mult, norii gri insinuându-şi lacrimile peste covorul arămiu , vântul coborând cu graţie pleoapele galbene ale copacilor din parc, invitându-i la odihnă binemeritată.  Curând , gerul năprasnic ne va închide în case, înfriguraţi cu gândul la primii ghiocei.  Dacă noi adulţii de delectăm cu o carte bună sau un film vechi, pe cei mici îi pierdem in faţa gadget-urilor dacă nu suntem atenţi.
     De cand am primit orarul fiului meu si am gasit ''muzică şi mişcare'' am fost curioasă să vad ce se predă la obiectul care pe vremea mea avea un caiet cu liniatură specială si toţi tremuram de jenă cănd trebuia să cantăm solfegiu şi pentru că d-na învăţătoare permite accesul la unele ore am vrut sa văd şi să vă povestesc şi vouă cum muzica şi dansul le dă aripi micilor poznaşi. 
     După cum ştiţi ,pe blogurile mele militez pentru o viaţă sănătoasă, pentru armonie între corp şi minte, petru hrană spirituală şi pentru dulciuri sănătoase. Ce am văzut la ora de muzică a fiului meu m-a impresionat pana la lacrimi. Cei mici, pitici de clasa I, făceau piruiete , căntau voioşi şi se distrau maxim.


     Dar dacă am duce un pic mai departe această voioşie, dacă am putea cumva, sa le întindem larg aceste aripioare să poată zbura sus... Dacă în loc sa inscriem copiii la tot felul de ore extraşcolare , inutile sau care ne plac doar nouă , fără să ii pasioneze  şi pe ei, i-am înscrie la cursuri de dans pentru copii. Am aduce fericire peste aceste trupuri plapânde, picioruşele zburdalnice ar vibra, dansand pe poante, invaluite in tutu elegante, iar inimioarele lor fericite ar exterioriza extazul specific copilăriei, prin dans.
     Dansul, cea mai veche formă de artă, şi-a ocupat locul binemeritat încă din timpurile antice, dacă la început era sub forma unui ritual, apoi un dans de multumire dedicat zeilor şi chiar era folosit ca divertisment în timpuri demult uitate, astazi dansul este una dintre cele mai rafinate arte frumoase, cei pasionaţi devenind dansatori profesionişti, îmbrăţişand o cariera de invidiat.
     Un dansator profesionist este şi domnul Iulian Panait , dublu campion naţional, dublu vicecampion naţional si reprezentant al României la trei Campionate Mondiale de dans sportiv, fondator şi antrenor al şcolii de dans Triumph Dance Academy . Profesionist de un calibru impresionant, a adus şcoala de dans pe care o conduce ,pe culmile gloriei, cu performanţe inegalabile obţinute atât de cursanţi cat si de antrenori. Asadar daca sunteţi în cautare de fericire în pas de vals, de cursuri dans Bucuresti, pentru copii, mamici , bunici si chiar viitori miri, aici veţi gasi cei mai talentaţi profesori de dans din toată ţara.
     Vă plac dansurile latino sau de societate, dansurile populare sau orientale şi chiar dansurile senzuale ale americii latine? Triumph Dance Academy are o oferta completă de cursuri de dans structurată pe categorii de vârstă şi nivel de cunoştinţe. Vreţi să vă impresionaţi invitaţii la propia nunta şi nu ştiţi să dansaţi? Triumph Dance Academy oferă pachete de cursuri de dans în regim particular, personalizate, unde veţi învaţa coregrafie complexă cu elemente de legătură între diverse stiluri, ca peste ani, când veţi viziona ''dansul mirilor'' sî va amintiţi cu drag de ziua când aţi rostit cel mai sincer DA.
     Şi în timp ce noi învăţăm să valsăm şi ne modelam corpul prin dans , piticii pot participa la cursuri de dans sportiv si modern, pentru copii cu vârste cuprinse între 4-6 şi 7-12 ani. Dansul , poate fi practicat ca un sport şi se poate transforma într-o carieră de succes , cei mici vor invaţa să danseze, să îşi dezvolte abilităţile motrice, sa socializeze, să lucreze în echipă, să fie mai disciplinaţi şi organizaţi în viaţa de zi cu zi şi să îşi petreacă timpul liber într-un mod sănătos.
     Cursurile se ţin în locaţii centrale, cu dotări ultramoderne , spaţioase  şi cu antrenori medaliaţi cu aur la numeroase competiţii de dans. Haideţi să găsim fericirea, pe aripi de dans în una din cele mai bine cotate şcoli de dans din Europa -Triumph Dance Academy .

Comentarii