duminică, 8 noiembrie 2015

Fursecuri umplute cu magiun Topoloveni

Ingrediente:
250 g margarina
5 linguri zahar brun
1 lingura de untura
esenta de vanilie sau alte arome preferate
faina cat cuprinde : cca 500-700 g
*magiun Topoloveni pentru umplut
*nuca de cocos pentru decor
Cele mai simple fursecuri din cate am facut vreodata. Toate ingredientele se amesteca pana obtinem un aluat mai tare. Daca este nevoie se mai adauga putina faina. Aluatul se imparte in portii din care se fac bile de marimea unei masline mari. Acestea se ruleaza intre palme pana au forma lunguiata. Se aseaza  in tava de copt si se preseaza cu furculita. Se coc la 180 grade 10-15 minute, sau pana devin incep sa devina aurii.

Se pun la racit pe un gratar apoi se umplu cu magiun de prune si se orneaza cu fulgi de cocos.


Trimiteți un comentariu