miercuri, 11 mai 2016

Miercurea fara carne, 11 mai

     Suntem ceea ce mancam spune o veche filozofie indiana... pe care eu o rastalmacesc putin si ma gandesc ca marii intelepti ai lumii se refereau la calitate si nu la altceva dar, cand vine vorba de filozofii, poate fi vorba despre absolut orice.
     De ceva vreme m-am alaturat unui proiect interesant, pornit de Daniel, stapan peste "Natural, ca Aloe Vera". Proiectul, "miercurea fara carne" se refera la meniul unei zile care nu trebuie sa contina deloc, proteina mentionata.
     Pentru ca traim timpuri grabite, cand preferam se mancam junkfood si sa ne imbalsamam cu sucuri din care natural este doar apa, iata ca sunt oameni care incearca sa faca ceva pentru sanatatea lor si se ambitioneaza , apoi ii molipsesc si pe altii, in proiecte fantastice cum e                                                              #miercureafaracarne
     Pana acum proiectul a rulat pe DarkPassion.ro dar, pentru ca vreau sa aduc si retete pregatite pas cu pas, m-am gandit ca meniului fara carne ii sta mai bine pe masa in bucatarie.
     Asadar pentru astazi doar cateva idei, insa de miercurea viitoare si cate o reteta delicioasa, desigur  fara carne.
Micul dejun a fost o cafea mare si paine prajita cu branza si rosii.

La pranz legume la tigaie , cartofi noi si o nebunie de cas proaspat.


Iar seara falafel ( chiftelute de naut, trecute prin susan) cu sos de rosii si cascaval. 

 Va invit sa tragem cu ochiul si la meniul , initiatorului acestui proiect, intotdeauna are numai bunatati, iar astazi, #miercureafaracarne a fost in vizita in mediul rural din Valcea, unde a participat  la #painesimaine.
    ... dar va invit pe voi sa descoperiti ce si cum .
Pofta buna fara carne!

Trimiteți un comentariu