Miercurea fara carne, 25 mai 2016

De ceva vreme m-am alaturat unor obiceiuri sanatoase, cel mai frumos dintre toate si pe care l-am adoptat cu mare bucurie inca de la inceputul anului este #miercureafaracarne, un proiect pornit de Daniel de la Natural ca Aloe Vera.
Intre timp , incerc sa ma adaptez si la #farazahar, mai greu dar, cred ca pana la urma va fi ok..
Asadar meniul de astazi a fost fara carne.
La micul dejun am avut ceai si o jumatate de banana. De cateva zile am inlocuit cafeaua cu acest ceai pentru o detexifiere totala. Clar il beau simplu , fara zahar.
Pe parcursul zilei , adaug intr-o sticla de apa de 1,5 l, 2 felii de lamaie si 2-3 felii zdrobite de ghimbir. Si ma straduiesc sa beau  toata sticla. Adica un fel de limonada, fara zahar.

La pranz am avut spanac proaspat , din gradina de la mama. pe care l-am tras in tigaie cu o lingura de ulei de masline si cateva codite de ceapa verde, la sfarsit am adaugat 3 oua batute si un catel de usturoi taiat marunt putina sare din rasnita cu chilli si am pus alaturi paine prajita si crema de branza cu verdeturi de la delaco.

Seara o salata mare.. si apropo de mare, ati vazut ridichiile din Lidl? cele albe care au 70 cm lungime si cantaresc cam 1,5 kg. Mi-am luat si eu una si am mancat din ea o saptamana.
Va invit si in casuta la Natural ca Aloe Vera sa serviti o felie virtuala de pizza quatro-formaggi.
Pofta buna fara carne.


Comentarii