Casele fermecatoare, au inima din lemn

Cand vine vorba de constructia unei casei , nu iti doresti decat tot ce e mai bun. Casa de beton rece si ostila va deveni caminul cald, mult visat, daca investesti in ea  materiale de calitate, cu suflet, asa cum este lemnul.

Cand parintii mei au inceput constructia casei am crezut ca e vorba doar de pereti si acoperis, adica BCA, ciment si tabla. Dar apoi am descoperit ca este nevoie si de grinzi care se aseaza sub tabla si de scandura care se foloseste la podeala. Si tot felul de sipci pentru astireala. 

Apoi cand au ajuns la interioare au cumparat parchet de brad gros si calduros. In acest fel betonul din placa nu avea sa transmita receala sau umezeala in casa. Mai ales ca o casa la tara are fundatia direct pe pamant, aici nu este vecinul de dedesubt care sa iti cedeze putin din caldura lui.
A mai fost nevoie de scandura pentru a face diverse cofraje pentru trotuare si treptele din fata. Dar si pentru fosa si diverse alte mici retusuri, plus elemente de imbinare si clei special pentru lemn. Ca orice casa construita in afara orasului are si o camera cu aspect rustic, in cazul parintilor mei au ales sa imbrace masarda in scandura de brad. De aceea au cumparat grunduri si protectie pentru lemn. Astfel lemnul, acest material natural, alt de ravnit in decoratiunile interioare, isi va pastra frumusetea naturala, multi ani de acum incolo.Scandura de brad are un farmec aparte, multe noduri , inchise la culoare, care dau un aspect deosebit. Mansarda a fost imbracata in lambriu de lemn, oferind camerei un aspect de cabana de munte.


Casa au cladit-o in regie proprie. Nu au avut diriginte de santier, nici ingineri nici diversi specialisti pentru a le recomanda un material sau altul , de aceea cu totii ne-am indreptat atentia spre comertul online. Asa am ajuns la Depozit-online.ro. adevarati specialisti in materiale de constructii si tot ce mai trebuie la claditul si amenajatul unei locuinte. Depozit-Online.ro este cel mai mare magazin online de materiale de constructii, finisaje, instalatii sanitare, mobilier de baie, electrice, scule si unelte.
De pe Depozit-online.ro au cumparat Cherestea, Tego, MDF, OSB , scandura si grinzi si elementele prindere lemn.
De la ei au luat aproape tot ce le trebuia pentru constructia casei. Pentru ca aveau raport bun calitate-pret si cea mai diversificata modalitate de plata, inclusiv in rate fara dobanda, ceea ce este foarte important atunci cand construiesti o casa si ai intotdeauna nevoie de un fond de rezerva.

Daca si tu construiesti o casa, te invit sa ii vizitezi, cu siguranta vei gasi exact ce iti trebuie si... la pret negociabil.

Comentarii