Gerpostar Plus Asevi Dezinfectant Multisuprafețe

Cel mai eficient produs împotriva oricărui virus - Gerpostar Plus Asevi Dezinfectant Multisuprafețe

Gerpostar Plus Asevi Dezinfectant Multisuprafețe

 

Bucătăria este inima fiecărei case. Oricare dintre noi vrem ca această parte a casei, unde petrecem foarte mult timp din zi, să fie un spaţiu perfect, confortabil şi multifuncţional. Cred că nu se mai îndoiește nimeni că cel mai important loc din casa fiecăruia este bucătăria.

Aici se adună întreagă familie înainte de a merge la serviciu sau la şcoală, de asemenea este locul perfect pentru o cafea cu cei mai apropiați sau locul unde se desfășoară o sesiune distractivă de gătit.

Bucătăria este pur şi simplu cea mai răsfăţată camera a casei!


Mie îmi place să îmi petrec timpul în bucătărie. Îmi place să gătesc, să inventez rețete sau să stau la o cafea în timp ce coc prăjituri și toată casă miroase a vanilie.

Acum ceva vreme am renovat apartamentul și mi-am dorit electocasnice performanee și o nouă mobilă, cu finisaj lucios. Apoi am observat că noua mea bucătărie este foarte pretențioasă și produsele clasice de curățat nu o lăsau la fel de strălucitoare pe cât aș fi vrut eu.

După ce am încercat câteva branduri, am descoperit produsele ASEVI și de atunci nu m-am mai despărțit de ele.

Îmi place soluția universală de curățat pentru că funcționează perfect și pe hotă de sticlă și pe fereastră sau pe ușile din pal ale mobilei.

Degresantul este foarte eficient și datorită lui am cuptorul ca nou și acum după 5 ani de folosință, iar soluția pentru pardoseli este pur și simplu perfectă. Am testat toate variantele și mă declar pe deplin mulțumită.

Dar a venit pandemia și viețile noastre s-au dat peste cap. Acum curățenia trebuie să treacă la alt nivel și curat trebuie să fie egal și cu dezinfectat, mai ales dacă în casă sunt copii mici sau persoane vulnerabile în fața acestei amenințări fără precedent.

Din fericire tot ASEVI mi-a venit în ajutor.


Produsele de igienă și de curățare sunt produse de bază pentru sănătatea noastră și a familiilor noastre. ASEVI este expert în soluții de curățenie pentru toate tipurile de suprafețe – pardoseli, geamuri, obiecte sanitare, mobilier, iar din portofoliul sau fac parte și detergenți și balsamuri de rufe, odorizanți de cameră, degresanți și dezinfectanți. Cu ele putem îndepărta murdăria și să dezinfectăm bucătăria, baia și întreaga casă, astfel încât să fie lipsită de agenți patogeni, microorganisme dăunătoare și chiar viruși.

În plus, produsele ASEVI servesc și pentru a da un miros frumos locuinței și pentru a face să arate totul strălucitor de curățenie. Toate soluțiile de curățat încercate de mine au parfum plăcut, fără a lasă în urmă acel miros chimic supărător.

Asevi este un brand spaniol ce aparține de Pons Quimicas. Produse profesionale de curățenie, cu tradiție pe piață spaniolă, sunt apreciate și utilizate acolo și în întreagă Europă de marile firme profesionale de curățenie, tocmai pentru eficienta lor.

Pons Quimicas este un brand cu o experiență de peste 50 de ani și deși poate părea că Pons sau Asevi sunt mărci recent apărute, adevărul este că acestia produc produse de curățenie și insecticide de uz casnic și profesional de mai bine de cinci decenii.

Gerpostar Plus Asevi Dezinfectant Multisuprafețe


Asevi Gerpostar Plus
Acum ceva vreme am văzut o emisiune despre felul în care poți contamina întreaga bucătărie cu salmonela în timp ce speli carnea de pui infestată, astfel încât m-am bucurat când am fost invitată să testez noul produs ASEVI - Gerpostar Plus Asevi Dezinfectant Multisuprafețe.

Curățarea și dezinfectarea suprafețelor dintr-o bucătărie face parte din siguranța alimentară a produselor gătite sau manipulate în ea. Toate suprafețele care vor fi sau pot fi în contact cu acestea trebuie să fie perfect curate și dezinfectate.

Gerpostar Plus Asevi Dezinfectant Multisuprafețe este o soluție care ajută la curățarea și dezinfectarea oricăror suprafețe, ușor și simplu.

Datorită formulei sale cu mare efect rezidual, Gerpostar Plus continuă să dezinfecteze suprafața și după aplicare, acționând constant timp de 2 ore și împiedicând înmulțirea agenților patogeni.

Acest produs este avizat de către Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militar și sigur și eficient având o acțiune bactericidă în diluție 5%, fungicidă în diluție 15% și virucidă în diluție 20%.

ASEVI Gerpostar Plus Dezinfectant Multisuprafețe, păreri personale


Desigur că eu nu am microscop sau lămpi care să detecteze virușii și agenții patologici, dar utilizarea dezinfectantului multisuprafete mi-a adus în primul rând liniște și siguranță. Așa că am răsuflat ușurată când copilul a așezat prăjitura din care mușca pofticios pe blatul de la bucătărie unde punem și produsele cumpărate sau cartofii de curățat de exemplu.

Acum nu mai folosesc clor sau alcool pentru băi sau bucătărie, ci cu o singură pulverizare am dezinfectat orice suprafață din casă.

Un alt plus este că nu lasă pelicula lipicioasă. Acest lucru îl urăsc cel mai mult la unele produse de curățenie și prefer să le ocolesc decât să văd urme albăstrui când lumina câte într-un anumit unghi pe suprafața curățată.

Deoarece nu conține hipoclorit Gerpostar Plus Asevi nu miroase a clor, de fapt chiar lasă un parfum plăcut și pare că ai folosit un odorizant pentru încăpere ori de câte ori îl folosești.

Nu este necesar să clătiți. Eu folosesc lavete simple și produsul se întinde uniform și se șterge perfect.

Nu pătează țesăturile și nu afectează suprafețele delicate precum marmură, inox sau lemn.

Un alt lucru pe care l-am observat e că este foarte spornic. Un puf pentru blat, altul pentru faianța de deasupra chiuvetei și unul pentru coșul de gunoi. Din 2-3 pufuri am curățat dușul, apoi am împărțit câte o pulverizare chiuvetei și vasului de toaletă si gata curatenia.

Pana și ușa de la intrare o dezinfectez tot cu Gerpostar Plus.

Este atât de delicat că poți dezinfecta și jucăriile unui bebeluș, dar puternic și necruțător cu orice virus, în timp ce pielea mâinilor este protejata.

Gerpostar Plus - Cel mai eficient produs împotriva oricărui virus


Asevi Gerpostar Plus

Gerpostar Plus Asevi Dezinfectant Multisuprafețe vine în recipient standard de 750 ml cu pulverizator. Acesta se găsește și în variantele de 1280ml și 5litri, ideal pentru case mari sau pentru industria Horeca, cu toate ca PONS are si gama profesională PONSPRO ce cuprinde detergenți și soluții de curățenie pentru uz profesional/industrial, produse ce se adresează în general sectoarelor HORECA, firmelor de curățenie și instituțiilor.

Gama Gerpostar Plus cuprinde și un produs dezinfectant pentru pardoseli și suprafețe. Mult mai concentrat, poate fi diluat în apa cu care spălăm pardoselile sau alte obiecte pe care dorim să le dezinfectam.

L-am folosit atât pe marmura din bucătărie cât și pe gresia și faianța din băi, dar și pe parchetul laminat.

Curată eficient și lasă totul strălucind, fără germeni și bacterii.

De asemeni adaug un căpăcel și în apa cu care spăl geamurile și pervazurile și m-am obisnuit sa umezesc o cârpă în soluție diluata și sa șterg talpa papucilor.

Tu ce produs folosești pentru dezinfectarea bucătăriei și a întregii case?




Comentarii

Valeria Chertes a spus…
Produsele Asevi sunt de calitate.