Brownie fară faină şi fară zahăr
Rețeta Brownie ciocolatoasa
Ingrediente:
- 4 ouă
- 80 g făină de migdale
- o lingură făină de cocos
- o lingură îndulcitor
- 6 curmale fără sâmburi
- 100g bănuți de ciocolată Sweeteria cu 70% cacao
- 50g unt gras
- 1 fiolă esență vanilie
- migdale și fulgi de cocos pentru ornat
Preparare:
Cu ajutorul unui robot de bucătărie, amestecați ouăle cu vanilia și curmale hidratate în prealabil, până se obține o masă omogenă. Să fiu sinceră eu am pus curmalele în 30 ml coniac, apoi am pus totul peste ouă și am mixat până am obținut o compoziție fină.
Se întinde aluatul într-o tavă mică mică de aragaz, eu am folosit una pentru pandișpan, dar și cele pătrate sunt perfecte. Ornați cu migdale tocate și fulgi de cocos
Preîncălziți cuptorul la 180 ° C și coaceți prăjitura timp de aproximativ 30 de minute. Când este gata se lasă la răcit în tava timp de 10-15 minute, apoi se pune pe platoul de servit.
Daca vreți sa stiti mai multe detalii despre proprietățile ingredientelor, va invit sa citiți aici.
Comentarii