Supă cremă de conopidă și dovlecel

Supă cremă de conopidă și dovlecel

 

Supă cremă de conopidă și dovlecel

Supa cremă este cea mai delicioasă, hrănitoare și apetisantă farfurie pe care o poți așeza în fața mesenilor pretențioși. Cu o textură delicată și un gust divin, supa crema de conopidă și dovlecel are puține calorii este gustoasă și sănătoasă.

Versatilitatea rețetelor de supe creme vă permit să vă jucați atât cu ingredientele cât și cu cantitățile pentru a obține diferite versiuni pentru fiecare zi a săptămânii.

Supă cremă de conopidă și dovlecel

 

Ingredientele mele pentru această supă au fost:

  • 2 zucchini mici
  • o conopidă
  • o ceapă
  • un cartof
  • apă cât cuprinde legumele (aproximativ 500 ml)
  • ulei măsline
  • un cub vegeta legume
  • 20 g unt
  • 100 ml smântână grasă

Legumele se curată, se spală și se fierb împreună cu cubul de vegeta. Când sunt gata se pun în vasul de la blender și se mixează până obținem o textură delicată și fină. Adăugăm untul și smântâna și omogenizăm.

Servim în boluri pentru supă, decorat cu verdeață, ulei de măsline și crutoane prăjite.

Supă cremă de conopidă și dovlecel

Noile cuburi vegeta legume oferă un gust intens, transformând fiecare lingură de supă într-un răsfăț pentru papilele gustative.

Cubul de legume poate îmbunătăți aroma multor feluri de mâncare de la preparate cu orez, legume și carne pana la paste, sosuri etc.  


Supă cremă de conopidă și dovlecel



Comentarii