Reţete rapide cu conserve EVA - Surse de minerale, vitamine şi Omega 3

Reţete rapide cu conserve EVA - Surse de minerale, vitamine şi Omega 3

Somon, ton, păstrăv, merluciu, sardine... care mai de care mai diferiți. Totuși trebuie să subliniem că toți acești pești au ceva în comun: efectele lor benefice asupra sănătății. Dacă nu sunteți un „prieten” al consumului de pește, conservele Eva de la Podravka sunt ideale pentru a aduce un aport important de 

Omega 3 fără să fiți nevoiți să curățați sau să gătiți peștele. Doar desfaci capacul conservei preferate și gata, în doar câtEVA momente ai farfuria plină cu bucate gustoase și sănătoase.
Peștele este una dintre principalele surse de minerale precum zincul sau fosforul, precum și de vitamina A, B12 sau acid folic, substanțe nutritive care sunt importante în procesele de concentrare, memorie și învățare.
 

Salata de ton Eva Podravka

Peștele albastru precum sardine, ton sau somon oferă organismului grăsime mai sănătoasă și nutrienți extrem de valoroși. Grăsimea din peștele albastru crește nivelul colesterolului HDL („bun”), scade LDL („rău”) și, astfel, minimizează riscurile bolilor cardiovasculare.
 

Sardinele de exemplu au oase extrem de mici care prin conservare se "topesc" pur și simplu. Astfel vă permit să le consumați întregi și să aveți o cantitate suplimentară de calciu pentru oasele voastre. La fel de mult ca un pahar de lapte!
 

Peștele poate oferi organismului o doză bună de proteine, la fel ca și carnea sau ouăle. Acest nutrient este deosebit de important pentru recuperarea mușchilor după exerciții și pentru ca organele să se mențină și să se dezvolte corespunzător.
 

Consumul de pește în rândul copiilor este esențial pentru creșterea lor. Dacă sunt reticenți să-l mănânce, alegeți conservele EVA pe care puștiul meu pur și simplu le adoră.

Lipie umplută cu salată de ton EVA

 O singură conservă are o cantitate suficientă pentru prânzul sau cina unui adult. Eu si fiul meu obișnuim sa împărțim adesea cate o conservă pentru că este prea mult pentru unul singur, aşa că de multe ori facem lipii umplute cu Salata de ton EVA.

lipii umplute cu Salata de ton EVA

Consumul regulat de pește întărește apărarea imunitatea. Acizii Omega 3 din pești sunt un aliat important al sistemului imunitar, deoarece îl întărește. În plus s-a dovedit că ajută la combaterea proceselor inflamatorii, a erupțiilor cutanate și a oboselii. 

lipii umplute cu Salata de ton EVA
Cu ajutorul conservelor EVA includerea peștelui în meniul săptămânal este foarte simplă, deoarece pe lângă faptul că nu ai nimic de făcut decât să deschizi conserva, la Podravka veți găsi o varietate satisfăcătoare de conserve, potrivite pentru gusturile tuturor. De la salatele absolut fermecătoare, în combinații diverse cu legume sau paste, la sardine în sos tomat, ulei sau suc propriu sau chiar deliciosul pateu de ton.

Salata cu rucola şi ouă

Nu mă întrebați de ce, dar aşa ii place. Nu mai adaug decât un ou fiert și puţină rucola si are un prânz plin de savoare și vitamine.

Salata de ton EVA cu cus-cus

Care este conserva EVA care va ajută să preparați masă în câtEVA minute?

Conservele de peste EVA

Comentarii