Trufe de ciocolată din cremă tartinabilă Lino Lada

Trufe de ciocolată din cremă tartinabilă Lino Lada

Trufe de ciocolată din cremă tartinabilă Lino Lada

Căutați ceva delicios pentru a vă satisface poftă de dulce? Iată o rețetă care vă va îmbată de plăcere papilele gustative. De ce? Ei bine bomboanele rezultate sunt extrem de bune și ușor de făcut și vor încânta pe toată lumea cu textura și gustul lor.

Cu doar câteva ingrediente, această este cu siguranță o rețetă de deșert ușoară!

Tot ce aveți nevoie este să alegeți crema tartinabila Lino Lada preferată și să o îmbunătățiți cu fructe uscate. Puteți alege fulgi de nuca de cocos, cacao, matcha, pudră de fructe liofilizate, semințe de in, nuci sau alune măcinate și exemplele pot continua cu tot felul de combinații surprinzătoare.

Cu Lino Lada orice trufă de ciocolată o puteți face în atât de multe feluri!


Există și versiunea în care înmuiați bilele de trufe în ciocolată topită înainte de a le rostogoli prin alune tocate și există această versiune cu mai puțini pași în care rulați pur și simplu bilele formate prin diverse fructe uscate măcinate.
 

Trufe de ciocolată

Astfel calea spre o cutie de trufe asortate poate fi îngrădită doar de imaginația voastră.

Tips:
 

Pentru 12 trufe cu gust de bomboane Rafaello eu am folosit 3 linguri de cremă de ciocolată Lino Lada de cocos, o lingura ulei de cocos și 4 linguri cu vârf de fulgi de cocos. Compoziția rezultată trebuie să fie densă și să puteți formă o bilă. Dacă e prea moale, o puteți lasă la frigider câteva minute.
 

Dacă lăsați amestecul în frigider mai mult timp încât se întărește, pur și simplu introduceți în cuptorul cu microunde și încălziți în rafale de 10 secunde pentru a se înmuia cu atenție. Dacă se încălzește prea mult, amestecați-l și reveniți la frigider.
 

Trufe de ciocolată din cremă tartinabilă Lino Lada

Pentru acoperire cu fulgi de cocos, trebuie doar să le rostogoliți ușor imediat ce le-ați format, apoi le așezați pe un platou și le păstrați la rece.

Eu nu am pus nimic în interior, dar și aici vi se deschide o lume de posibilități.

Trufe de ciocolată

Comentarii