Fursecuri cu picaturi de ciocolata Sweeteria si fulgi de ovaz
Dulciurile preparate in casa au un gust si o savoare speciala. Parca nimic nu se compara cu parfumul ce pluteste in casa cand bunatatile se coc in cuptor. Insa astazi timpul ne preseaza si parca este mai simplu sa intindem mana pe raftul din supermarket. Nu ar fi rau daca produsele ar fi din ingrediente sanatoase, insa majoritatea sunt incarcate de zahar si tot felul de aditivi, potentiatori de arome, coloranti si conservanti, de aceea astazi iti ofer cea mai sanatoasa alternativa la biscuitii din comert. O reteta extraordinar de simpla si rapida, ideal de preparat cu cei mici.
Ingrediente Fursecuri cu picaturi de ciocolata Sweeteria si fulgi de ovaz
- 300 g faina SPORTS cu gust de vanilie
- 300 g fulgi de ovaz
- 1 praf de copt
- 220 g unt gras la temperatura camerei
- 100 g Dulcisor by Sweeteria – granulat din flori de cocos
- 2 oua
- 1 fiola esenta de vanilie
- 1 lingurita pudra de scorisoara
- 100 g picaturi de ciocolata Sweeteria
Mod de preparare Fursecuri cu picaturi de ciocolata Sweeteria si fulgi de ovaz
Cred ca am facut aceasta reteta in mai putin de 30 minute. Trebuie sa preincalziti cuptorul la 180C, apoi tapetati cu hartie de copt doua tavi mari pentru cuptor.
Intr-un bol, mixati untul, dulcisor de cocos, ouale, vanilia si scortisoara. Nu va faceti griji daca nu iese o crema perfecta. Acest pas este pentru omogenizarea ingredientelor.
Adaugati apoi faina, fulgii de ovaz, picaturile de ciocolata si praful de copt si amestecatia pentru a se incorpora bine. Rezulta un aluat usor cleios.
Folosind o lingura, luati cantitati egale din compozitie si formati bile pe care le puneti in tava, cu spatiu intre ele pentru a le permite sa creasca.
Coaceti in cuptorul incins pentru aproximativ 12 minute sau pana cand vor avea o culoare usor aurie. Lasati sa se raceasca pe un gratar usor inainte de a servi.
Sunt delicioase, satioase, sanatoase, ideale la micul dejun, ca gustare in pauza de masa sau ca desert langa cafea.
Comentarii