marți, 20 mai 2014

15 ani de Danone romanesc, sarbatoriti cu o noua imagine de site oficial

       Dragii mei pofticiosi, astazi voi face o postare un pic altfel. Pentru ca blogul este culinar , cred ca isi poate face loc. Si cu aceasta ocazie voi face si un mic concurs cu premii surpriza.
Dupa cum stiti Danone a implinit 15 ani de la primul iaurt fabricat in Romania.Cine nu are, macar o data pe saptamana, un produs Danone in casa? Acest post nu este pentru a face reclama brandului deja consacrat , atat de iubit de mamici si de pitici... si nu numai, care are cele mai bune si cele mai de calitate produse de pe piata de lactate din Romania, ci este pentru a-i ura umpreuna cu voi "La multi ani !" si pentru ca site-ul oficial a imbracat straie noi va invit si pe voi sa-l vizitati.
       Eu l-am "studiat'' cu drag si mi-a placut foarte. In primul rand am admirat usurinta de "navigare" si imaginea eleganta pe care o are site-ul.
       Portalul Danone este foarte aerisit (tip meniu si submeniu) si vei gasi cu usurinta informatia pe care o cauti ...cum ar fi povestea iaurtului... modul de fabricare (adica drumul iaurtului de la banita cu lapte la cana de mic dejun.
       O lectura interesanta este si partea de sanatate unde veti gasi informatii despre cum trebuie sa ducem un stil de viata sanatos , cu multa miscare si o dieta corespunzatoare.
       Ca orice pasionata de arta culinara... ( si pofticioasa de torturi cu crema de iaurt) mi-ar placea sa existe o sectiune tip retetar sau experiente culinare care sa aiba ca ingredient principal lactatele Danone.
       Iar bloggerii care vor sa le ureze si ei La multi ani , pot sa se inscrie  aici http://blogalinitiative.ro/campanii/cum-ti-se-pare-noul-site-danone
       Provocarea mea este urmatoarea:
1. share sa impartiti vestea cu prietenii vostri
2. intrati pe site-ul Danone si frunzariti-l putin
3. lasati aici un comentariu despre ce va placut / displacut cel mai mult impreuna cu adresa de mail la care va pot contacta pentru intrare in posesie a premiului.
Cel mai interesant comentariu va fi cadorisit :D.
Concursul incepe acum si se termina pe 22 mai ora 20.
UPDATE : Concurs incheiat. Dar astept cu drag parerile voastre in continuare. Maine revin cu  premiu si castigatorul /castigatoarea. 

Trimiteți un comentariu