15 ani de Danone romanesc, sarbatoriti cu o noua imagine de site oficial

       Dragii mei pofticiosi, astazi voi face o postare un pic altfel. Pentru ca blogul este culinar , cred ca isi poate face loc. Si cu aceasta ocazie voi face si un mic concurs cu premii surpriza.
Dupa cum stiti Danone a implinit 15 ani de la primul iaurt fabricat in Romania.Cine nu are, macar o data pe saptamana, un produs Danone in casa? Acest post nu este pentru a face reclama brandului deja consacrat , atat de iubit de mamici si de pitici... si nu numai, care are cele mai bune si cele mai de calitate produse de pe piata de lactate din Romania, ci este pentru a-i ura umpreuna cu voi "La multi ani !" si pentru ca site-ul oficial a imbracat straie noi va invit si pe voi sa-l vizitati.
       Eu l-am "studiat'' cu drag si mi-a placut foarte. In primul rand am admirat usurinta de "navigare" si imaginea eleganta pe care o are site-ul.
       Portalul Danone este foarte aerisit (tip meniu si submeniu) si vei gasi cu usurinta informatia pe care o cauti ...cum ar fi povestea iaurtului... modul de fabricare (adica drumul iaurtului de la banita cu lapte la cana de mic dejun.
       O lectura interesanta este si partea de sanatate unde veti gasi informatii despre cum trebuie sa ducem un stil de viata sanatos , cu multa miscare si o dieta corespunzatoare.
       Ca orice pasionata de arta culinara... ( si pofticioasa de torturi cu crema de iaurt) mi-ar placea sa existe o sectiune tip retetar sau experiente culinare care sa aiba ca ingredient principal lactatele Danone.
       Iar bloggerii care vor sa le ureze si ei La multi ani , pot sa se inscrie  aici http://blogalinitiative.ro/campanii/cum-ti-se-pare-noul-site-danone
       Provocarea mea este urmatoarea:
1. share sa impartiti vestea cu prietenii vostri
2. intrati pe site-ul Danone si frunzariti-l putin
3. lasati aici un comentariu despre ce va placut / displacut cel mai mult impreuna cu adresa de mail la care va pot contacta pentru intrare in posesie a premiului.
Cel mai interesant comentariu va fi cadorisit :D.
Concursul incepe acum si se termina pe 22 mai ora 20.
UPDATE : Concurs incheiat. Dar astept cu drag parerile voastre in continuare. Maine revin cu  premiu si castigatorul /castigatoarea. 

Comentarii

lumi_ni_ta a spus…
Imi place foarte mult site-ul si cum este structurat!De asemenea apreciez implicarea Danone in diverse proiecte sociale!Ramane in topul preferintelor mele!
fila din viata a spus…
Nu ai cum sa nu-ti placa situl danone,aici totul e foarte bine structurat si sunt multe informatii de care noi oamenii de rand habar nu aveam.Imi place foarte mult ca se dau raspunsuri la toate intrebarile puse si ca sunt explicate toate pe intelesul tuturor.
Adresa mea de e-mail este :tweety_sweet2003@yahoo.com
Mirela Gavrila a spus…
Ador cel mai mult, pe acest site, imaginile clare , care vorbesc de la sine, iar explicatiile vin in completare sa lamuresca si sa clarifice pe deplin informatiile. Gasesc raspunsuri la toate intrebarile si informatii la care nici nu m-as fi gadit. Usurinta gasirii informatiilor fac navigarea "o plimbare prin parc", o incantare. Calitatea tuturor produselor, seriozitatea tuturor de la cei care obtin aceste produse pana la cei care le promoveaza atrag admiratia si felicitarile noastre. "Cireasa de pe tort" o reprezinta implicarea brand-ului Danone in diversele proiecte sociale. Mai ramane loc de cuvinte ??? Nu pot sa mai spun decat ; BRAVO !!! FITI CEI MAI BUNI IN CONTINUARE !!! ( myrelastef@yahoo.com )
Anonim a spus…
Site-ul bine organizat cu informati diverse , imi place implicarea in diverse proiecte si nu in ultimul rand calitatea produselor , excelent fb ene maria
Anonim a spus…
fb ene maria adresa mea de e-mail maria_ene_1964@yahoo.com
Gabriela Balasa Matei a spus…
Felicitari pentru pagina.Aflam foarte multe despre produsele Dannone,sfaturi,sanatate,copii, multe raspunsuri despre proprietatile produselor dvs. etc. Inca odata felicitari!
FB:Gabriela Balasa Matei email:mateigabriela11@yahoo.com
Anonim a spus…
Imi place site-ul , usor de citit, usor de inteles, te atrage in lectura ... alexandertaylorc@gmail.com
Anonim a spus…
Site-ul este foarte bine realizat se vede mana unor profesionisti poti afla tot ce doresti despre Danone,familia mea apreciaza foarte mult produsele lor copii mei au crescut cu ele sunt de o calitate exceptionala.Nu ai cum sa te saturi s-au sa te plictisesti de ele Danone vine tot timpul cu ceva nou.
LA MULTI ANI!
E-mail: esteraf_ro@yahoo.com
Anonim a spus…
imi place site-ul este bine realizat , poti afla tot ce doresti, usor de citit De asemenea apreciez implicarea Danone in diverse proiecte sociale!Ramane in topul preferintelor mele! fb dulce aleka mail kakikumeka@yahoo.com
Mihai a spus…
Tocmai am fost la o plimbare pe site...Apreciez aspectul ordonat,cu lorile calde..care te fac sa navighezi cu drag.Pentru mine,orice informatie-din fiecare categorie..imi este utila.Chiar as fi interesat sa fac o vizita cu copiii la fabrica Danone.Ar fi tare fericiti sa vada casuta lui Danonino.Imi place ca este detaliata fiecare actiune..incepand cu modul de fabricatie,de igienizare...pana la stirile legate de proiectele sociale in care se implica Danone.Danone este deja un mebru al familiei..Incepand de la..Noi consumam zi de zi Actimel,Iaurtul de baut,cel cu fructe,Natural...nu facem pretentii.Ne plac toate.MULTUMIM DANONE CA ESTI ALATURI DE NOI!
Trofin Mihaela a spus…
Imi place,pentru ca este un site vesel,cu informatii utile despre produsele pe care le consuma copiii nostri.Iubim Danone!
Anonim a spus…
Site-ul Danone este ceva unic pentru intreaga familie,pentru toate persoanele care apreciaza ceva frumos si de calitate. Cei de la Danone sunt niste eroi,niste Zane bune care au facut foarte mult bine prin implicarea lor in anumite proiecte.Micutii mei sunt cei mai mari fani ai iaurtului Danone!Nu stiu daca a existat vreo zi in care sa nu savureze cu placere un iaurt!Apreciind site-ul Danone si iaurturile minunate pur si simplu afli raspunsuri la intrebarile tale.Danone merita tot ce este mai bun,mai frumos si de calitate! La multi ani danoniti!
Mihai a spus…
Adresa de email este victor_samurai@yahoo.com
Anonim a spus…
ptr comentariul anterior adresa mea de email este tonicuta@gmail.com si facebook-maia tete!multumesc!
Anonim a spus…
ptr comentariul in care apare cuvantul Zane adresa de email este tonicuta@gmail.com si facebook-maia tete!Multumesc!
ganhar curtidas a spus…
Muy bueno tu post!